Kukeseenekaste

Valmista seenehooajal kiiresti valmiv ja hea maitsega kaste keedukartulite kõrvale. Sobib suurepäraselt argipäeva õhtusöögiks.




KOOSTISAINED

500 g kukeseeni
1 l vett
2 dl 35%-list koort
200-250 gr hapukoort
kimp tilli
soola, pipart

Serveeri keedukartulitega.




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta, pese ja tükelda pannile kukeseened.

2. Lisa vesi ja aja keema. Keeda kuni vesi on pannilt kadunud.

3. Lisa koored ja lase korra keema tõusta.

4. Maitsesta soola ja pipraga.

5. Haki juurde till.

Serveeri keedukartulitega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Kaelakee: kaalud


Kaelakee: aventuriin, lasuriit, austraalia jadeiit


Tekk (100 x 130 cm)


Hundi kujuke: sodaliit


Kaelakee: lõvi tähtkuju


Kaelakee: apatiit


LED küünlad (3 tk)


Skulptuur: kalad


Kaelakee ja kõrvarõngad

Related posts